Behandlinger

Vi har to allmennfaglige tannleger med lang erfaring og tilleggsutdanning, på hver sine områder. Vi utfører ulike tannbehandlinger hos oss. Vi samarbeider også med spesialister, hvor vi etter konsultasjon kan henvise våre pasienter videre ved behov. Vi har også god erfaring med pasienter som trenger særlig god omsorg med hensyn til tannlegeskrekk og andre forhold.

Vi anbefaler våre pasienter årlig kontroll/US 1 til 2 ganger i året, dette til å forebygge dårlig tannhelse. Vår US inkluderer 2 eller 4 røntgen bilder, sjekk av tenner og slimhinne i munnen, rens med ultralyd og sandblåser.

Vi utfører tannfarget fyllinger etter behov og tilstand til pasienten.

Vi utfører endodontisk behandling, med forskjellige metoder, dette etter behov, med presist verktøy. Ved komplisert anatomi henviser vi pasienter til spesialist for gjennomføring av endobehandling. Vi anbefaler pasienter til å lage porselenkroner etter rotfylling, dette for å beskytte tannkronen.

Vi samarbeider med dyktige tanntekniker som lager forskjellige typer protetiske løsninger som kroner, broer, proteser tilpasset hver pasient etter behov og tilstand.

Vi gjennomfører behandling til pasienter med periodontitt/tannkjøttsykdom hos oss for å forebygge mangel av tenner. Ved godt samarbeid mellom pasienten og tannlegen kan man gå fra reparerende til forebyggende tannhelse. Behandlingen reduserer risikoen for karies/nye hull.

Vi gjennomfører ukompliserte og kompliserte tanntrekking. Ved særlige behov henvises pasienter til kirurgspesialister.

  • Produktsalg: Vi tilbyr diverse TePe tannbørster, TePe mellomtannbørster, G.U.M Soft-Picks, Opalescence Whitening tannkrem, Flux med klorhexidin.
  • Tannbleking med blekeskinne/ hjemme bleking, har du spørsmål ta kontakt.
  • Bittskinner, til å forebygge tanngnissing, smerter i kjeveledd.
  • OPG, 2 D er en digital OPG 2D røntgen som gir mulighet til å undersøke begge kjever, kjeveledd, bihuler og tenner i ett bilde.
  • Pasientene får en oversikt om det er betennelse i kjevene, tannkjøttsykdommer (periodontitt), cyster og patologiske tilstander i kjevene.
  • OPG 2D røntgen er hjelpsom ved vurdering av visdomstenner og nervebaner, og er nødvendig i forbindelse med planlegging av implantat behandling.

Din tannlege i

Åsgårdstrand

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og andre spesialisttjenester.

Avbestille time eller andre spørsmål?
Ring oss på tlf: 33 08 18 87

Grev Wedels gate 44, 3179 Åsgårdstrand

Gratis parkering

Gratis og lett tilgjengelig parkeringsplass rett utenfor inngangsdøra.

Enkel tilgjengelighet

Enkel tilgjengelighet for uføre og bevegelseshemmede.

Refusjon via Helfo

Trygderefusjon via Helfo på visse tilstander og diagnoser.